Julikalendern 2017

Några av er kommer kanske ihåg att Bloggar om hälsa körde Julikalendern förra året? I år kör vi den igen. Den blev lyckad och fick många av oss att göra roliga saker som vi annars inte kommit på att göra. Alla kan vara med och man lägger nivån själv. Antingen tar man en punkt per dag. Eller så försöker man beta av alla punkter under hela juli.

Så här fungerar Julikalendern

Varje dag i juli väljer man en (eller flera) valfri punkt från julikalendern som man utför. Det behöver inte vara i nummerordning. Tanken är att man ska utföra en ny punkt varje dag. Om man vill så delar man med sig i sociala medier och taggar #julikalender . Enkelt och anpassningsbart för alla.

Mina första julidagar

Mitt juli har börjat bloggfritt. Men jag har ändå hunnit med julikalendern. Dock utan direkt mycket foton. Jag har ägnat mest tid åt familj och arbete. Då kommer jag ofta av mig när det kommer till bloggen.

1 juli åt jag den somrigaste efterrätten jag vet, jordgubbar och vaniljglass. Fina Mia var över på grill och det ska såklart firas.
2 juli –  åt vi födelsedagsfrukost utomhus i härlig morgonsol. Sonen fyllde år och vi gjorde pannkaksfrukost.
3 juli – jag gav uppskattning till en kollega som hade gjort ett bra jobb.
4 juli –
Åt glass utan att få dåligt samvete. Varför ska man ha dåligt samvete för det? Då kan man lika gärna låta bli att äta den.

Ni hänger väl på? Det är inte för sent än!!! På fredag när jag har semester har jag ännu mer tid att få till massa roliga punkter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *