Hjärtedagen

Idag är det alla hjärtans dag. Jag är lite emot allt kommersiellt tjafs runtomkring denna dag. Det behöver inte vara så stort för att visa att man älskar någon. Men samtidigt så är det lite mysigt med en dag för kärleken. Jag var sämre än D i år. För han kom hem med blommor, Leilas senaste bok och en flaska ekologisk agavesirap. Alla tre är klockrena presenter till mig.

20120214-220828.jpg

20120214-220846.jpg

20120214-220852.jpg
Men å andra sidan fick han vara med och välja ut två par strumpor som är på väg med posten. Vi har inte köpt något från gococo.se tidigare. Men eftersom jag läst och hört mycket bra om dem så var det dags. Ett par låga och ett par kompressionsstrumpor var skickade vi efter.

Träningen idag har bestått av 9 km stavgång. Jag var även med och hejade på NocOut’s KM i 800 m. D var med och sprang. 800 m är jobbigt och det lockade inte alls. Plus att vårt hjärtelyx för själen (en semla) fortfarande skvalpade i magen. Bilder kanske kommer lite senare. Jag var fotograf men inte med egen kamera.

2 reaktion på “Hjärtedagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *