Lax i stora lass

Även om jag jobbar kväll är det viktigt att äta bra. Och bra mat behöver inte alls vara komplicerat eller ta massa tid. Trots att inte tiden finns riktigt alltså. D tränade på cykeln en våning upp först och när han avslutade passet med lite kort löpning stoppade jag in laxen i ugnen. Vi älskar lax och äter det nog ett par gånger i veckan om man räknar in matlådor. Idag blev det en laxsida med pesto. Till det grönsaker och moghabriah. Mycket gott!!! Daniel fixade grönsakerna och disken. Han är bra han. Så jag kan jobba undan massor!!!

20120213-213434.jpg

2 reaktion på “Lax i stora lass

  1. Här äts det också mycket ugnsbakad lax. En stor favorit är att blanda röd pesto med creme fraiche, häll på laxen och tjoff in i ugnen. Serveras med rostade pinjenötter, sallad och ris, bulgur eller quiona till. Gott!!!!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *