Ändrade planer hela dagen

Den här måndagen blev verkligen inte som planerat. Inte ens i närheten.

Från början var det tänkt att jag skulle till Stockholm över dagen, men chefen smsade tidigt att han var sen och skulle komma iväg en timma senare än beräknat. Det skulle bli för mycket ineffektiv tid i bilen för min del, så jag beslutade mig för att stanna hemma. Så jag tog bussen till kunden och satte mig där istället.

På bussen till jobbet bestämde jag mig för att jobba därifrån fram till lunch. Köpa mat med mig hem, jobba till 15 och sedan åka till Åtvid och åka skidor med Jenny. Men när klockan var halv två hade jag inte kommit iväg än. Men en banan och två knäckemackor hade jag fått i mig i alla fall. Jag och Jenny lade ner skidorna eftersom båda satt och hetsjobbade för att hinna med. Kropp och själ mår inte bra av att stressa och det försöker jag sluta med så mycket jag bara kan. Skidorna kan jag lika gärna ta imorgon.

Nu sitter jag här hemma. Ska snart stoppa in 1 kg lax i ugnen och sedan jobba hela kvällen lång. Men det känns ok. Jag har mycket att göra på jobbet och en kväll då och då för att beta av en massa saker är snarare mer avstressande än jobbigt. Jag har som princip att ändå bara jobba 40 timmar i veckan. Ingen övertid. Det tackar ingen mig för ändå. Så kvällens jobb kommer förhoppningsvis innebära ett par tidigare eftermiddagar som jag istället kan ägna åt att……. träääna, vad trodde ni?

Idag är jag tacksam för att jag har ett felxibelt jobb som ger mig möjlighet att ofta anpassa mina arbetstider så att det i största mån passar mig och min träning.

2 reaktion på “Ändrade planer hela dagen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *