Sköna söndag

Helgen avslutades med en härlig söndag. Det första jag minns är att jag läste på twitter att Whitney Houston är död. Sedan gick jag upp, tittade ut och såg stålande sol och nysnö. Synd att jag inte hann ut i spåren en dag som denna.

Efter frukost tog jag dock med stavarna på några varv i spåret. 7 km betades av och kunde adderas till arbetsplatsklassikern. Jag måste ju bidra till att mitt lag klättrar i listan.

På eftermiddagen hade vi våra trevliga grannar Hanna, Tobbe och söta lilla Agnes över på middag. Det bjöds på köttfärslimpa med mozarellaost och skinka i. Till det gräddsås, potatis och sallad. Perfekt söndagsmiddag. Och inte en söndagsmiddag utan efterrätt. Vi bjöd på fruktsallad, glass och grädde.

Mätta och lite trötta blev vi. Så när Hanna frågade om jag ville med och gå ett varv i spåret tvekade jag inte en sekund. Det var precis vad jag behövde.

Kvällen avslutades med en skål popcorn, en kopp te och en film som var helt i min smak. Ganska mycket tjejfilm med andra ord. Nu är klockan 21 och jag ligger redan i sängen. Benen är trötta efter en riktigt bra träningsvecka. Den bästa på länge. Målet är att den kommande blir lika bra såklart!!!

Inga bilder idag. Men jag hade liksom en paus från telefonen flera timmar idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *