Längdåkning med darriga ben

Igår var det AW med ett gäng glada och galna människor. Det vita vinet var super och det blev kanske ett par glas för mycket. Men vad gör det när jag dricker alkohol jättesällan.

Det var däremot lite segt imorse. Men de extra glasen igår blev inte alldeles för många verkade det som. För jag gick upp och laddade kroppen med gröt och ägg. Sedan åkte jag till golfbanan i Åtvid och betade av ett antal kilometrar i spåret. Även om inte huvudet kände sig bakis så gjorde tydligen benen det. Matta och darriga tog de mig framåt. Jag drog ner på tempot direkt och funderade inte ens på att hålla rygg.

Det var ett gäng härliga personer från NocOut där och åkte. Det känns som ett bra gäng som jag tror jag kommer trivas med. Mattias är redan med i föreningen och nu tyckte vi det var dags för Lotta också. Så hon gick med för 10 min sen. Bra Lotta!!!

20120211-191450.jpg

7 reaktion på “Längdåkning med darriga ben

    • Ja NocOut har kläder för löpning, cykling, triathlon, längdskidor mm. Det har tidigare varit läger i Halmstad ett par år så det var säkert de du såg 🙂

  1. Tack för sällskap och valla! Om Lotta heter Charlotta så blev hon ikväll medlem nummer 200!

    Haha, ja vi har ju haft två träningsläger i Halmstad och i somras körde vi ett crossfit-pass på Tylösand, kul att någon upmärksammade det! I sommar drar vi dit igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *