Tacksamhet

Något jag reflekterar över ibland är människors inställning till livet. Många människor är lite smått avundsjuka av sig. De vill hela tiden ha mer av det goda och är ofta en aning egoistiska. Vissa personer går till och med så långt att de skadar andra på vägen mot att få de vill ha.

Jag tycker absolut man har rätt att vara lite egoistisk och tävlingsinriktad. Så länge man respekterar andra människor. Jag kan ibland uppleva att det gnälls lite mycket. Det är fel väder, dåligt på TV, man har lite snuva eller tåget blev 15 minuter försenat. Jag påstår nu inte att jag aldrig gnäller heller. Om man ser det med lite perspektiv kan man kanske fokusera på det som är positivt istället. Varför lägga energi på att gnälla över det som inte är bra när det finns så mycket att glädjas åt.

Mitt mål med 2012 är att fokusera på saker jag är tacksam för. Att varje dag se mig i spegeln och säga vad jag är tacksam för. Och varför skjuta upp något till morgondagen, som man kan göra idag.

Jag är tacksam för att jag har D i mitt liv. Han gör mig glad och stark och stöttar mig när jag behöver.

2 reaktion på “Tacksamhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *