Nytt år runt knuten…

Snart närmar det sig ett nytt år. Jag brukar försöka undvika just nyårslöften som jag har skrivit tidigare. Men idag i soffan tyckte D att jag borde skriva en lista på saker som han tycker tar lite lång tid för mig att göra. Och så fick jag 2012 på mig att göra det. Förhoppningsvis är ett par av sakerna klara redan innan årsskiftet :).

– Fixa bredband hem
– Köpa vår julklapp till oss
– Nya glasögon
– Rensa min gamla dator
– Byta telefon (en av mina två)

Listan kommer nog fyllas på. Den fick mig att inse lite om mig själv. Beslut som är av den sorten att jag måste välja mellan olika alternativ eller om de kan skjutas på, ja då skjuter jag på det halvt om halvt omedvetet. Jag prioriterar andra saker före helt enkelt. Målet är att bli bättre på att få allt gjort, inte bara de som är bråttom. Jag ska få saker gjorda under 2012, vilket D myntade dom sitt motto för 2012 redan igår.

I övrigt är min hjärna full av tankar och planering över saker jag vill göra 2012. Jag ska snart formulera dem på papper också. Sen ska ni få ta del av dem.

Hur ser det ut för er? Har ni nyårslöften eller mål för nästa år???

8 reaktion på “Nytt år runt knuten…

  1. Jag är allergisk mot nyårslöften. I 99 % av alla fall, är det något man ändå inte kan/vill hålla. Vill man förändra och förnya sig funkar maj, september och november lika jäkla bra! 😉

    • Jag kan inte mer än att hålla med 🙂 Jag sätter upp mina mål året om, även om det inte handar om just förnyelser eller förändringar. Ibland är det under en månad, ett kvartal eller sommaren. Jag brukar ha några som är årsvisa också och de brukar vara kalendervis. Men jag har slutat kalla dem för löften. Gillar inte den formuleringen… Ska det vara löften bara för att jag börjar med dem första januari?

  2. Jag sätter mål som jag vill uppfylla. Detta årets mål var att springa midnattsloppet och det gjorde jag. Till nästa år håller jag fortfarande på att funderar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *