Livet är inte alltid på topp…

I november blev jag förkyld. Kände mig hängig en vecka innan det bröt ut och då blev jag inte dunderförkyld heller. Det övergick i hosta och det slutade med hostmedicin i 3 dagar. Sen var den borta. Men borta var inte orkeslösheten och hängigheten. Jag fick aldrig riktigt tillbaka energin. Jag orkade inte träna, knappt ens ta mig ut på promenader.

Allt det gjorde mig lite nedslagen. Samtidigt som jag fixade en massa mysigt hemma inför jul och var glad för att det är just juletider, så var jag lite nere. En av de saker som verkligen får mig att må bra kunde jag inte göra. Även om jag inte hade någon egentlig konkret anledning till att inte träna, så kände jag att kroppen protesterade högt så fort jag tänkte tanken. Jag tog ett par promenader och var och simmade två gånger under dessa veckor. Jag har en del händelser i bagaget från hösten som fortfarande bearbetas. Dessa har jag hanterat alldeles utmärkt med ett träningspass. När jag inte tränar så måste de hanteras på andra sätt och då blir jag lätt lite nedslagen.

Då är det tur att jag har fantastiska människor runtomkring mig. Min älskade D kom förra veckan hem med ett presentkort på floating. Det ska bli spännande att testa. Jag har aldrig gjort det förut. Någon som har några intryck från det? En annan dag när jag kom hem hittade jag följande i brevlådan.

Änglar, visst finns dom? Människor som vet precis vad man behöver när man inte är på topp. Små små saker som kan liva upp enromt mycket! Tack ska du ha!!! I lördags hade vi tre vänner hemma på spelkväll. Vänner som ger energi och som man kan koppla bort det jobbiga med en stund. Jag vet att detta är övergående. Jag har sådana här perioder. Perioder när livet inte alltid är lika smärtfritt som det är annars. Jag har så mycket som är fantastiskt i mitt liv och det är jag tacksam för.

Dock blev det inte bättre av att jag blev förkyld i helgen igen. Jag hade planerat att komma igång med min träning denna vecka igen. Ta nya tag under julledigheten och vända på allt. Men nu får jag nog tillbringa julhelgen hemma i soffan med en massa bra böcker. Det är visserligen härligt det också, men det hade varit skönare att kunna växla med ett löppass då och då.

Men jag vill ändå tacka alla härligt människor där ute som ger mig energi och positiva tankar!!!

3 reaktion på “Livet är inte alltid på topp…

  1. Floating är underbart. Jag snarkade visst högt när hon kom in och sa att tiden var slut 🙂 . Man blir utvilad, men ta med egna öronproppar. Saknar dig. Kram.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *