Omotiverad fröken-duktig

För tillfället är inte träningsmotivationen på topp. Jag ska skulle behöva känna mig mer motiverad för att nå 50 pass innan nyår. Men min segdragna förkylning gör att jag redan ligger löjligt långt efter. Vi får se hur jag gör med den. Det känns som om kroppen inte är helt återhämtad ännu. Jag vet inte om jag ska våga mig ut och springa eller inte. Just nu om någon gång skulle jag behöva ett gymkort som fick mig iväg och köra lite pass. Bara för det är jag tillfälligt gymlös…

Helgen har i alla fall inte inneburit träning. Jag har istället tittat på skidor och julpysslat en del hemma. I lördags bakade jag julgodis med söta Jenny. Och igår kände jag mig sådär präktigt och duktig som man tycker alla andra är mest hela tiden. Vi STORstädade köket. Verkligen storstädade skåp, luckor, kyl och väggar. Strukturerade om en del och fixade saker som inte blivit helt bra sedan vi flyttade in. Sedan handlade vi gästsäng till lilla rummet. Efter det var jag och handlade och lämnade in julens fårfiol för rökning. När jag kom hem ägnade jag 2 timmar i köket åt att laga 8 matlådor, fixa morgondagens frukost och mellanmål samt baka en ny laddning energibars åt D. Sen hängde jag tvätt och plockade undan lite. Sen stöp jag isäng, trött och med värkande fötter. Förhoppningsvis kan jag nu ägna kvällarna i veckan åt att inte vara fröken-duktig i köket utan pallra mig ut på ett par löppass.

Jag älskar jul och juletider. Massa mys med nära och kära!!! Hoppas ni alla mår bra!!!!!

20111212-063646.jpg

20111212-063703.jpg

20111212-063711.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *