Det här med prioriteringar


Någonstans har jag fått acceptera att denna blogg för närvarande är något som prioriteras ner. Främst av den anledningen att det finns saker i livet som är viktigare för mig att lägga min tid på. Det är min familj, min träning och mitt jobb. Det blir inte mycket tid över.

Ändå så kommer jag på mig själv med att sitta där i soffan och filosofera. Och till slut komma på mig själv med att tänka att det där skulle bli ett bra blogginlägg. Tyvärr har jag den senste tiden inte ens orkat ta fram telefonen för att skriva ett inlägg där.


Så nu viker jag ner mig och accepterar att livet är. Det som hinns med hinns med. Jag är bra ändå. Och de saker som ni aldrig får läsa om är bra som de är. Jag bara önskar att jag kunde dela med mig av dem mycket mer. Det finns så mycket jag skulle vilja göra med bloggandet

Min sommar

Min sommar har varit alldeles fantastisk. 6 långa, härliga lediga veckor har jag haft med familjen. En vecka i stugan, en vecka på Bornholm och en vecka på Öland. Och så några dagar hemma och i Vadstena. Det känns som om vi har gjort massor. Upplevt saker, slappat tillsammans och njutit av ledig tid.

Nytt hus

Dessutom har vi köpt nytt hus. Och sålt vårt radhus. Så om mindre än 2 månader flyttar vi till större. Det kommer bli så bra. Barnen får eget rum, gästrum, träningsrum i källaren, matkällare och massa annat bra. Jag längtar. Så det kommer nog ta en hel del tid de kommande veckorna. Vi har letat i flera år efter något som känns rätt och som vi är överrens om. Till slut hittade vi det.

Fullt ös i höst och vinter

I höst och vinter kommer det vara fullt ös på flera plan. Både jag och sambon kommer göra en triathlonsatsning. Vi ska köra varsitt lopp. Han har redan anmält sig till Kalmar Ironman och jag kommer med största sannolikhet anmäla mig till Jönköping 70.3 när den anmälan öppnar.

Lite fler saker har vi på gång, men det kommer mer om det snart. Vi jobbar på det. Så håll ut. Förhoppningsvis kommer min träning inför tävlingen nästa sommar medföra en hel del nya inlägg.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *