Slitperiod med ljusglimtar

Jaha då gick det nästan 2 veckor igen. 11 dagar utan ett blogginlägg. Jag har missat veckoteman och massa roligt att blogga om. Men jag har inte haft tid. Det har varit lite av misär helt enkelt. Jag har jobbat mycket.

Varför har jag inte bloggat?

 • Förra helgen var vi på kick-off med jobbet. Fredag till söndag i Vilnius. En helg med mycket socialt häng. Väldigt lite sociala medier. Alldeles för lite sömn. Men ett par dagar som gav mycket ur ett jobbperspektiv.
 • Dessutom inledde jag månaden med en lätt förkylning. Sedan i fredags dras jag med ännu en. Inte mycket träningsminutrar under oktober med andra ord. Så många kvällar har det inte funnits ork till att blogga efter att ha jobbat en hel dag och sedan haft ett par timmar med familjepyssel och vardagsliv. Jag har verkligen varit helt utmattad vissa dagar.
 • De kvällar jag haft ork har jag jobbat. Det är mycket på jobbet nu och jag vill verkligen ligga i fas hela tiden. Dessutom behöver jag jobba in lite timmar för att kunna vara ledig för begravning på fredag.
 • Jag har behövt fixa en hel del hemma också. Ytterkläder inför höst och vinter har roddats. Det har varit frisörbesök och småprojekt som ska fixas.
 • Daniel pluggar ju till PT och Fystränare just nu. På torsdag tentar de av anatomin. Samtidigt jobbar han heltid. Det innebär att jag drar större lass här hemma. Helt frivilligt. Detta för att Daniel ska få tid till att plugga, familjetid och den träningstid han känner att han hinner med. Vi är ett team och han drar stora lass under mina värst intensiva jobbperioder.
 • Som småbarnsförälder med barn på förskola är VAB något att räkna med. Det är inget undantag hemma hos oss. Senaste månaden har vi betat av både tredagarsfeber och höstblåsor.

Ljusglimtar i tillvaron

 • Mellan mina förkylningar har jag i alla fall fått in lite träning. Jag har påbörjat vinterns resa i gymmet. Nu vill jag bara bli frisk så att jag kan fortsätta.
 • Jag har haft en massa härlig tid med familjen.
 • Dessutom har jag druckit Prosecco med härliga kollegor i Vilnius.
 • Jag har lyckats hitta en lucka i schemat då min frisör hade ledig tid. Så nu har jag höstfixat håret i en färg som jag verkligen trivs bra med.


Men nu ser jag återigen en ljusning igen. Visserligen fullt upp på jobbet. Men inte på samma sätt. Jag har också en plan för hur jag ska planera mitt bloggande.

Så för vilken tid i ordningen vet jag inte. Men nu tar jag nya tag!!! Snart är jag igång och tränar igen. Snart kommer en massa spännande matinlägg som jag planerar inför.

Finns det något speciellt ni vill läsa om just nu?

En reaktion på “Slitperiod med ljusglimtar

 1. Man har inte misslyckats förrän man har gett upp 😉

  Jag läser gärna mer om din träning! Vi är ju lite i samma båt har jag förstått, och jag har precis gett mig in i gymmet igen =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *