Struldag

Gårdagen flöt på bra. Tränade på att byta slang. Hängde med Mia och snackade mycket träning. 

Idag var det tänkt att jag skulle packa vid lunch och sedan ta barnen hemifrån så Daniel fick lite egentid innan jag åker bort hela helgen. Men om gårdagen gick som planerat, gjorde dagen inte det. Det mesta strulade. 

Jag började dagen med att ta med Ludde på några ärenden. Det gick som planerat. När jag kom hem skulle jag tvätta lite grejer som ska med. Då börjar tvättmaskinen strula igen. Nästan hela programmet går klart. Men på slutet går något fel. 

Efter det ska jag försöka fixa min tävlingslicens som jag inte fick ordning på igår. Mailet med instruktioner från förbundet hjälpte mig ända fram till betalningen. Men den gick inte igenom. Sedan upptäckte Daniel att bakbromsen på cykeln låg emot däcket. Dessutom visade det sig att jag köpt fel patroner på förmiddagen. Vid det laget var jag rätt uppgiven. Vad skulle gå fel härnäst var allt jag funderade på. 

Men till slut gick betalningen igenom. Är Lotta och Mattias är på semester så vi fick tvätta ett par maskiner hos dem. Sedan åkte jag till Kalle som enkelt konstaterade att hjulet inte satt på som den skulle. Där fanns även patroner så det löste sig också. 

Så dagens problem är lösta. Men packningen bara halvklar. Får gå upp i tid imorgon med andra ord. 

Hur har er dag varit?


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *