Långledigt

Så var den äntligen här. Ledigheten. Semestern. De där veckorna av tid tillsammans med familjen. Ja ja, jag vet att jag bara jobbat deltid större delen av våren. Men nu är vi äntligen lediga tillsammans. Sommaren är här. Förhoppningsvis en med bra väder. 

Vi ska åka till stugan, köra varsin större tri-tävling, åka till Öland, heja på Ironman och förhoppningsvis massa mer roligt. Vi borde ju hinna med det. För idag är första lediga dagen på 8,5 veckor tillsammans. Tidigast 22 augusti stämplar jag in på kontoret igen. 


Jag ska njuta, umgås med familjen, träffa vänner, träna, äta god mat, fira vår treåring, läsa böcker och bara njuta av varje dag. För att jag kan. Och jag ska vara tacksam för att jag kan och ges den här möjligheten. Alla människor har inte den. De finns de som inte har råd att vara lediga eller åka bort. Alla har inte en fantastisk familj att tillbringa sin tid med. Vissa människor är ensamma eller fattiga och det gör ont i mig när jag tänker på alla barn som inte ser fram emot ett sommarlov av olika anledningar. 

Hoppas alla får en bra sommar. Ta hand om varandra där ute. Se de människor ni har omkring er. Var uppmärksam och rädda om er. Innan det är för sent. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *