Måndag med ös

Idag är det måndag och arbetsdag. Jag har inte jobbat en måndag sedan februari 2015. Jag har ju gått upp till heltid nu i juni. Första måndagen var dock nationaldagen.

Ni följer väl med oss i Bloggar om hälsa och #positivstart som Emma och Victoria drog igång? Min måndag kunde inte ha börjat bättre. Eller den var nästan som den var tänkt i alla fall. Agge fick ställa in vår gymdejt eftersom hennes lilla dotter varit vaken mycket i natt.

Men i övrigt stod cykeln i hallen när jag gick upp i morse. Det var bara att sätta på sig träningskläderna, packa ner maten och cykla mot jobbet. Det blev ett stopp på gymmet för 50 minuters överkroppsstyrka och rehab för sätet. Sedan cyklade jag vidare mot jobbet och duschade där.


Gympasset idag gick faktiskt riktigt bra. Jag kunde öka på flera och var taggad nog att utmana mig lite extra. Vi får väl se om jag får någon skön träningsvärk imorgon som belöning.

Idag blir det att jobba lite extra innan jag trampar hemåt. Även på hemvägen stannar jag till på gymmet. Denna gång för att hålla spinningpass. Efter det ska jag trampa snabbt hem för att kunna se slutet på Sverie-matchen.

Jag älskar sådana här dagar. Massor blir gjort. Effektivt att inte behöva åka hem emellan eftersom det kostar tid. MEN jag sörjer att jag inte får träffa mina barn i vaket tillstånd idag. Samtidigt jobbar jag extra idag och kan ta ut det en annan dag istället.

Hur ser er måndag ut?

2 reaktion på “Måndag med ös

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *