Sedan sist

Det här med tiden är inte lätt. Nu har det fått någon vecka igen. Schemat är konstant fullt och tiden är en bristvara. Sedan sist har jag:

  • Gått upp till heltid på jobbet. Fram till midsommar. Sedan blir det 8 veckors ledigt med hela familjen. Nu är mina tre grabbar hemma på dagarna. 
  • Varit på tjänsteresa i Köpenhamn över dagen. 
  • Kommit igång med styrketräning överkropp. Välbehövligt och roligt. 
  • Igår sprang jag första gången på 6 veckor. Det känns bra. Men det blev bara 2,5 km.
  • Vi har haft mäklare här för att värdera huset. Och således ägnat ett antal timmar åt att rensa, städa och fixa. 
  • I lördags fyllde Daniel år. Då var det firande hela dagen. 

Och det var bara en del av det som tagit upp min tid. Jag försöker såklart tillbringa så mycket tid jag kan med familjen. Dessutom försöker vi pussla in träningen så mycket vi kan. I fredags var det en varm sommarkväll. Då passade jag på att pusta ut med en bok och ett glas vin på altanen medan tårtbottnarna stod i ugnen. De där småpauserna är viktiga för att jag inte ska bli ettlättirriterat nervvrak under sådana här perioder.  

Frågan är om kommande veckor blir så mycket bättre? Jag får ta en dag i taget helt enkelt. 

Hur har ni haft det?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *