En cykeltur med magi

Det finns riktigt tunga grispass som man bara vill ska vara slut. Och så finns de där fantastiskt härliga och magiska passen som man vill ska vara i all evighet. Förra fredagen fick jag till ett sådant.

Det var första utomhuspasset med nya tempocykeln. Hade bara testat den kort på trainern innan. Jag hade förstklassigt sällskap av Mia som körde tempopremiär.

Vädret var helt perfekt. Det blåste inte så mycket. Solen värmde utan att vara gassande. Kroppen kändes pigg även om vi inte höll något högt tempo. Tanken var att vänja kroppen vid en ny cykel och en ny sittställning.

Första delen kördes på en ganska trafikerad väg. Så där fick vi ta det lugnt. Men sedan svängde vi av och körde på en mindre väg bort till Ekenäs slott via Bankekind. En liten väg. Verkligen på landet. Tror det kom 5 bilar på hela vägen fram och tillbaka. Lite hus här och var. Kohagar och en glittrande sjö. Doft av grönska, natur och skog. Och så det pampiga och vackra slottet där vi vände.

Jag var så fylld av energi när jag kom hem. Jag fick massa härlig energi från pratstunden med fina Mia. Dessutom fick jag ren njutning och egentid när vi på tillbakavägen körde själva en stund.

Jag vill bara ha fler sådana här pass. De får mig att må så bra.

IMG_7562magisk cykling

En reaktion på “En cykeltur med magi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *