Träningspassen som vände trenden

Jag är kvar här i kulisserna. Nu har jag misströstat och känt mig allmänt omotiverad ett par veckor. Rehaben har jag inte alls kommit igång med som jag borde. Fast jag vet att jag måste. Hur svårt ska det vara liksom???

Mitt fokus

Mitt fokus de senaste veckornar har legat på familjen. Jag har varit själv med barnen två helger i rad. I övrigt så håller vi på med en del projekt här hemma som tar en massa tid. Så jag har helt enkelt prioriterat bort bloggandet. Har inte haft tillräckligt med motivation i alla fall. Jag har ständigt en massa bloggidéer i huvudet. Men jag hittar aldrig tid när jag samtidigt har ork. Men jag känner mig på gång.

Träningspassen som vände trenden

Den här helgen har det varit långledigt. Fantastiskt väder. Vi har varit ute mest hela tiden. Fixat i trädgården. Eller ja Daniel har. Jag har gjort en massa ärenden och förberett mig inför resan till veckan. Vi har varit på kosläpp med barnen. Och fikat på ett genuint och mysigt café ute på landet. Dessutom har vi umgåtts med vänner och fått en massa härlig social energi in på det mentala pluskontot.

125

Jag har dessutom fått till två träningspass som gjorde enorm nytta både fysiskt och mentalt. Två cykelpass på dryga 4 mil i gudomligt cykelväder har jag betat av. Jag kände direkt fysiskt att jag slarvat med rehaben. Den insikten tillsammans med känslan av att det var fantastiskt roligt gjorde att jag bestämt mig för skärpning. Fokus och skärpning.

Har jag skrivit att jag har en ny träningskompis? En fantastiskt skön, snabb och snygg ny cykel. Jag har suktat efter en tempocykel i flera år. Och ångrade mig direkt efter Kalmar att jag inte köpte en redan för två år sedan. Men nu slog jag slag i saken. Kalle på Cykelspecialisten här i stan hjälpte mig att hitta en riktigt skönhet. Den har jag nu premiärcyklat i helgen. Och det var galet skoj. Jag längtar redan till nästa tur.

Så nu är jag på gång! På flera håll och kanter!!!

064

 

2 reaktion på “Träningspassen som vände trenden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *