Inläggsserie om triathlon

Jag har under ett par månader haft en idé på inläggsserie. Vad säger ni om Triathlon för nybörjare? En liten gudie till alla er som tycker det verkar spännande att testa, men inte vet i vilken ände ni ska börja? Men även ni som har testat ett par gånger och nu vill ta det ett steg längre.

Jag ser inte mig själv som extremt rutinerad, men jag har gjort en del. Och jag har triathlon runtomkring mig. Så finns det oklarheter som jag inte själv har koll på frågar jag någon annan.

Tanke på upplägg är följande. Ett inlägg för varje punkt:

  • Hur kommer jag igång?
  • Simning
  • Cykel
  • Löpning
  • Växlingar

Så hjälp mig nu! Vad vill ni veta? Ställ frågor så ska jag försöka besvara dem. Det kan handla om allt från utrustning, till träningsupplägg till tävlingstips.

Björs2

En reaktion på “Inläggsserie om triathlon

  1. Ja ja ja!! Jag vill framförallt veta mer om växlingar, liksom få ”se” hur andra gör som man förhoppningsvis kan hämta lite tips från. Samt hur man gör med energiintag, det är SÅ nyttigt att höra/lära sig av andras erfarenheter så man inte rutar in sig i sina rutiner (som man kan tro är det bästa). Lite insider-tips typ rolig fakta eller sådant man inte trodde, eller myter kanske. Ser fram emot att få läsa din serie!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *