Hej då vinter, välkommen vår!

Nu är våren här. Härliga vår med värmande sol och plusgrader. Första koppen te ute i vårsolen är redan intagen. Antalet timmar den här familjen tillbringar utomhus har ökat markant. Jag älskar våren och alla förväntningarna den för med sig. Så nu förklarar jag vintern 2015/2016 officiellt för över!

I november satte jag upp en Vinterlista med saker jag vlle göra under vintern. Hur gick det då? Halvbra skulle jag säga. Flera punkter är avbockade, men många är det inte. Finns en viss tendens om att de sociala bitarna har valts bort. Kanske prioriterar vi fel här hemma ibland. Vi kanske borde välja bort träningen för ävetyr och mys med famljen mycket mer. Den här listan och utvärderingen av den gav mig helt klart en tankeställare.

 • Pulkaåkningen blev av. Men vi drack ingen varm choklad. Den kanske vi får ta när vi har utemellis i vårsolen istället.
 • Jag har tillbringat ganska många timmar i soffan med tända ljus, en bra bok och TV’n avstängd. Till min stora lycka har sambon också börjat uppskatta den typen av avkoppling.
 • Ett besök hemhemma har det blivit. Dock blev det en ganska dramatisk helg. En nära släkting såg döden i vitögad och klarade sig med änglavakt.
 • Det blev ingen längdskidåkning. När snön var här var jag sjuk. Sambon fick sig ett par turer dock.
 • Några långpass löpning fick jag till. Ett par av dem med fina Anna. Till exempel blev det ett LSD med fartökning och ett blåsigt pass med omkullblåsta träd.
 • Ett par middagar på stan utan barn har det blivit. Tyvärr inte med Daniel som jag hade önskat.
 • Dock blev det dåligt med fikautflykt med familjen. Vi har varit sjuka en del och efter jul påbörjade jag min viktresa. Då ville jag inte fika.
 • Förkylningarna stoppade även oss från att se Vinterljus i år. Detta är det jag tycker är mest synd.
 • Ingen brunch har det blivit heller. Vart tar tiden vägen?
 • Nu skäms jag. Inte mycket tedrickande med Lotta har det blivit heller. Om man inte räknar in bokklubbsträffarna iofs. Men då är vi inte själva.
 • Vinterpromenad har jag dock fått njuta av. Dock valde jag att njuta av omgivningens ljud istället för att lyssna på pod.

Hur har er vinter varit? Missa inte min vårlista som kommer imorgon!!!

IMG_6237

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *