Jag tog mig ut

Gårdagens planerade pass ställdes in på grund av huvudvärk. Den senaste nätterna har det varit en liten här hemma som sovit ganska oroligt. Sjätte tanden har kämpat sig fram och de första stapplande stegen är tagna. Mycket intryck som leder till sämre sömn. Både för honom och för föräldrarna. Det resulterade igår i lätt huvudvärk och en dag som segade sig fram som i ett töcken. När barnen somnat stack sambon ut och sprang. Jag kröp upp i soffan och läste en bok. Precis vad jag behövde.

Natten till idag var bättre. Fler sammanhängande timmars sömn in på sömnkonto, men fortfarande lätt huvudvärk. Skippade det planerade simpasset imorse och masade mig till kontoret tidigt för att få som mycket som möjligt gjort på att-göra-listan. Med facit i hand hade jag lika gärna kunnat nött längder i bassängen. När jag varit på jobbet i två timmar hade jag fortfarande inte gjort något produktivt. Kunde inte logga in på portalen där jag varit inloggad varje vecka sedan 5-6 veckor tillbaka. Microsofts support har fortfarande inte svarat på mailet. Tog tag i andra ärenden jag hade liggande. Kunde inte logga in, gick inte att skapa testdata, människor jag mailade svarade inte direkt. Till slut var jag så frusterad, hade huvudvärk och fick inget gjort.

Hade planerat lunchlöpning men kände mig bara stressad. Bestämde mig för att skippa den. Fortsatte försöka få något gjort. Blev ännu mer frustrerad. Kastade på mig träningskläderna och betade av 4,5 korta men effektiva kilometrar ändå. Den nya klockan, som kom igår, hade jag glömt packa upp och sätta på laddning. Så jag satte på klockan på telefonen och stoppade den i fickan. Sedan sprang jag på känsla. Lätta steg och skön känsla hade jag i kroppen rakt igenom passet. Helt fantastiskt. Inte blev det sämre av att jag efter några hundra meter mötte Susanne (klubbkompis) som också var ute och sprang. Det gav lite extra energi i benen. Så den här gamla trötta tvåbarnsmorsan kanske har lite fart i kroppen ändå.

Nu känns allt mycket bättre. Problemen är hanterbara och huvudvärken är borta. Dagen kan bara bli bättre och bättre. Tänker att jag borde springa fler pass utan att kolla på klockan.

Hoppas ni har en bra dag där ute!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *