Mitt mars

Igår hälsade jag mars välkommen. Idag sitter jag och funderar över vilka mål jag ska ha under månaden jag har framför mig. Jag tänker både träningsspecifika mål och inte. Jag jobbar bra mot mål, blir sällan stressad av dem och uppnås de inte försöker jag lära mig av anledningen.

Mars smakar vårvinter i munnen. Vårsolen börjar titta fram och vissa dagar kan vara riktigt varma. Nästa dag kan man dock återigen vakna till 10 minusgrader och frost. Jag har lärt mig att ta dagen som den kommer i mars. Att inte hoppas på för mycket vår. Och att glädjas åt varje dag precis som den är. Igår vaknade jag till -10 och en solig dag. Idag bara -1, mulet och nu kommer det till och med lite snö.

Hur tänker jag mig att min marsmånad ska se ut då? Jag är ju en listmänniska på alla håll och kanter. Tycker om uppsatta mål och får mer gjort då.

Träningsrealterade mål
Detta är mitt minimum. Allt annat är en bonus. Jag hoppas dock jag kan få till lite mer löpning och simning än planerat.

 • 9 stycken löppass – 3 långdistanspass, 3 intervallpass, 3 distanspass
 • 4 simpass – 3 kurstillfällen, 1 eget tillfälle
 • 8 spinning/cykelpass – 5 spinning, 2 långpass trainern, 3 valfria (det som passar)
 • 9 styrkepass – hemma eller på gymmet spelar ingen roll

Övriga saker under mars
Andra saker jag vill få in i mars för välmåendets skull. Saker som får mig att må bra och som jag tycker om. Och så den sista punkten som jag bara vill få gjord.

 • Läsa en bok
 • Fika med en vän
 • Hälsa på nyfödda grannen nu när jag är frisk igen
 • AW med gänget på gymmet
 • Nå nästa delmål i viktresan
 • Boka in och gå på synundersökning för nya glasögon
 • Ny bloggdesign

Hur ser ert mars ut? Sätter ni upp mål eller mår ni bäst utan?

IMG_3499

Jag längtar till varmare månader. Då man kan sitta utomhus och njuta.

 

2 reaktion på “Mitt mars

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *