Min vad-lista

Den här listan cirkulerar runt om på bloggara. Jag älskar att läsa listor hos andra. Man lär känna personen bakom bloggen lite mer när man läser dem. Den här listan kommer nog ursprungligen från Clara.Det är många som länkar till höger och vänster så ibland är det svårt att hänga med på vem som startade.

Vad stressar dig?
För tillfället är det att jag har så mycket jag vill hinna med, men jag får inte tiden att räcka till. Just nu är det bloggen som inte får tillräckligt med tid. Jag måste verkligen hitta rutiner för att få det att bli bra också.

Vad ska du göra ikväll?
Fredag och hemmakväll med familjen. Räckmackor är planen när barnen har somnat. Förhoppningsvis blir det någon timma i soffan med min bok jag håller på med, Tango för vilsna själar av Lucy Dillon. Sambon sitter nog bredvid med sin Born to Run. Lite levande ljus och så tidigt i säng som vanligt.

Vad är svårt?
Att hinna med allt jag vill och samtidigt få tillräckligt med sömn så att jag känner mig utvilad. Det är lite antingen eller just nu. Dessutom har det varit svårt att hålla sig frisk den här vintern. Småbarnsbacillerna kryper konstant på kroppen.

Vad är lätt?
Att motivera mig till träning är lätt just nu. Jag är inne i ett bra flyt och vi har hittat en bra symbios med familjeliv och två tränande här hemma.

Vad blir det för middag idag?
Räckmackor. Längtar redan.

Vad vill du göra mer av?
Utbilda mig inom träning, kost och hälsa. Och jobba med bloggen. Jag vill så mycket med den som jag inte hinner. Tänk om man fick en heldag att bara lägga på bloggen. Så bra det skulle bli. Men var sak har sin tid. Och det som tar min tid nu är så mycket viktigare och värdefullare.

Vad går du igång på?
Massor. Träningen gör mig glad och får mig verkligen att tänka kreativt. Många idéer kläcks under löpturerna. Härliga timmar med fina vänner gör mig lycklig. Men allra mest går jag nog igång på tiden jag tillbringar med min familj. Det är för deras skull jag gör mycket av det andra i min tillvaro. Det är på grund av dem jag vill vara hälsosam, stark och välmående.

Vad gråter du av?
Barn som far illa och det har blivit så mycket värre sedan jag fick egna barn. När svenska skidåkare tar OS-guld. Människor som slår från underläge och lyckas.

Vad gjorde dig arg senast?
Oj, kommer inte ihåg. Förmodligen när jag blev sjuk igen för ett par veckor sedan. Vet knappt för vilken gång i ordningen denna vinter.

Vad åt du senast?
I skrivande stund kyckling med mozarella, pesto, tomat och bönpasta.

Vad är fånigt?
Att det finns människor som på allvar anser att inte alla människor är lika mycket värda.

Vad är gott?
Oj, massor av saker. Mogen mango, färska räkor, lösgodis, en perfekt mogen avokado, ramlösa med flädersmak, choklad, Sänkdalens chokladglass, semlor, egenodlade solvarma tomater, förska jordgubbar, färska hallon… kan hålla på i evigheter.

Hur ser din lista ut?

IMG_6220

 

En reaktion på “Min vad-lista

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *