Mota Olle i grind

Igår kväll kände jag mig hängig, trött, frusen, förkyld och hade nästan lite ont i halsen. Jag åt lite extra mat, boostade med vitaminer, tog en ipren och fick 8 timmars (nästan sammanhängande) sömn. Imorse när jag vaknade kände jag mig pigg igen! Hurra!!! Det verkar som att jag lyckades häva det som eventuellt var på gång.

Nu tar jag ändå gårdagen som en varningssignal att jag körde på lite för hårt för tidigt i måndags. Så det blir en vilodag till idag. Jag vågar inte riskera något. Om jag mår pigg ikväll också kör jag ett styrkepass imorgon. Känner jag mig sämre igen så vilar jag imorgon också.

Jag försöker verkligen lyssna på kroppen. Och jag måste ha missat några signaler i helgen. Men jag lär mig av det och ger kroppen sömn, näring och vilodagar. Det är värt att missa några dagar nu än att riskera att det blir veckor borta från träningen om man drar på sig något allvarligt.

Hoppas verkligen ni också lyssnar på kroppen och tar det säkra före det osäkra.

IMG_5129

Idag blir det te och bloggpyssel istället för träning. Och så mys med pojkarna såklart när de är vakna och hemma.

2 reaktion på “Mota Olle i grind

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *