Delmål avklarat och belöning

För en vecka sedan nådde jag mitt första delmål på viktresan. Det ska belönas såklart. Idag hade jag två paket att hämta ut. Lite som julafton. Det är ju sååå roligt med träningsprylar. 

En ny simbaddräkt, en dolme och en bensparksplatta ska göra mig både snyggare och snabbare i vattnet. Dessutom testade jag Mias nya skor förra veckan och hittade äntligen en modell som jag vill ha som mängdträningssko. Lite dämpad men bara 4 mm drop. Saucony Fastwitch 7 är modellen för er som undrar. De ska invigas imorgon har jag tänkt mig. 

Jag skulle ha simmat imorse. Men en natt med febersjuk son resulterade i för lite sömn och behov av att sova så länge jag kunde. Dessutom var kroppen rejält sliten efter onsdagens intervaller. Den har skrikit vila hela dagen till mig. Så det fick den. Fördelen med det är att jag får simma redan på lördag igen och kan inviga mina nya grejer. 

  

6 reaktion på “Delmål avklarat och belöning

    • Haha ja jag var rätt trött igår. Och hungrig och sugen på att testa mina nya saker. Sambon var inte hemma och jag misstänkte att han skulle vilja se baddräkten på. Så jag orkade inte byta om 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *