Härliga måndagar i vår

Mina måndagar kommer bli grymma i vår. Både i positiv bemärkelse. Grymt roliga och grymt tuffa.

Först kommer jag samla massa härlig energi tillsammans med mina två små prinsar hemma på dagen. Sedan ska middagen förberedas innan sambon kommer hem. Efter en knapp timmas familjemys sticker jag iväg på en rejäl träningskväll. Då blir det först spinning på Frisk där jag håller ett 60-minuterspass. Efter det har jag tänkt köra 15 minuter bricklöp på bandet innan jag laddar om och sticker till simhallen för crawlkursen jag påbörjade förra veckan.

Jag har ju visserligen en kanonbra simcoach här hemma. Han ger tekniktips och gör pass åt mig när jag inte ska iväg och simma någon annans pass. Problemet är ju just nu att vi har svårt att komma iväg till simhallen tillsammans. Han kan inte se mig simma och ge tips vid kanten. Och det är det jag behöver just nu. Visst, vi skulle kunna fixa barnvakt får att komma iväg någon gång ibland. Men det blir inte tillräckligt för att jag ska utvecklas som jag vill. Så den här crawlkursen blir perfekt under våren.

Har ni någon dag i veckan som kommer vara lite utöver det vanliga i träningsväg denna vår?

   

2 reaktion på “Härliga måndagar i vår

  1. Vilken härlig bild Ida! Riktigt mycket jäklar anamma! Njae, jag har helgerna som mastodontträningsdagar som jag riktigt längtar efter under veckorna. Dagsljus, tid för att vara ute länge och fika länge efteråt. Lite roligare än tränings i eljus, pannlampa och inomhus.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *