Insamlingen kom av sig

Alltså det här med musikhjälpen. En helt fantastisk grej som samlar in mängder med pengar för ett bra ändamål. Jag startade en digital bössa och hade ambitioner och planer för den. Utmaningar och grejer under veckan. Så kom vardagen och livet ikapp mig. Min minsta sons förkylning resulterade i en öroninflammation och flera nätter i rad där jag snittade 3 timmars sömn. Som en zombie tog jag mig igenom dagarna. Min energi lades på att göra det som måste göras. Bloggen är ärligt talat en grej som klarar av att gå på halvfart. En egen förkylning stoppade dessutom mina egna tankar om träningsutmaningar. Sångens insamlingen kom liksom av sig. 

Ni är några som ändå betalat in lite pengar.  Era bidrag är värdefulla. Och det är inte försent ännu. Oavsett vilken insamling man stöder hos musikhjälpen går ju alla till samma ändamål. Min tanke har aldrig varit att det måste bli massor med pengar till just min insamling. Snarare att inspirera att hjälpa till att hjälpa. Så om ni vill, 25 kronor är bättre än inget. Här hittar ni min bössa.

Hjälp oss sprida kärlek runt om i världen! 

  
Förövrigt är vi ute på andra sidan om zombitillståndet. Vi får sova på nätterna igen och min egen förkylning börjar bli bättre. Det finns förhoppningar om en frisk jul. 

7 reaktion på “Insamlingen kom av sig

  1. Låt bli bössan…..pengar kommer samlas in, på ett eller annat sätt! Ta det lugnt och stressa inte upp dig på sådana saker…..var dig själv och må bra så ska du se att många andra pusselbitar faller på plats utan att man måste in och ”peta” själv rent praktiskt! Önskar hela familjen (Cissi & Tårtan, Pappsen & mamsen osv.) en riktigt fin jul. Stressa lagom så ses vi nog snart på en tävling nära dig (Tjörn Triathlon ?!). Kram på er!

    • Jag är inte det minsta stressad över bössan. 🙂 Tänkte bara att det var på sin plats med en förklaring till att det kom av sig. God jul till dig också!!! När går Tjörn?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *