Det här med julstressen igen

Mitt bland alla inlägg med tips om hur man kan minska julstressen som cirkulerar i nätverket, där jag skrev detta inlägg, skrattar jag lite åt mig själv. Tanken var att jag igår skulle skriva ett inlägg med ytterligare ett recept på julgodis utan tillsatt socker. Men det hanns liksom inte med. Förutom att baka julgodiset (receptet kommer en annan dag)  hann jag bland annat med att rulla köttbullar på 1,5 kg köttfärs, lämna och hämta på förskolan, slå in kanske hälften av julklapparna, ta hand om barnen och tvätta lite. Samtidigt som jag matade lillebror målade jag målarbok med storebror. Sedan fönade jag håret och sminkade mig samtidigt som barnen härjade runt benen. 

Därför är det med ett stort leende på läpparna jag inte kan göra annat än ge er ett lästips. Läs Charlottas inlägg om julstressen om ni inte redan har gjort det. Jag skrattar lite när jag inser att jag till på köpet kollade reprisen på Ernst igår morse. Jag kanske borde läsa mina egna råd en gång till.  

  

På kvällen fick jag lämna sjukstugan här hemma och gå på julfest med gänget på nya gymmet Frisk. Det verkar vara ett riktigt bra gäng. Ser fram emot massa timmar på där framöver. Som det ser ut redan idag då vi instruktörer är inbjudna att testa ett nyintaget pass innan det släpps för medlemmarna. Det ska bli spännande. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *