Utrustning 3 favoriter 

Veckans tema i nätverket är favoritträningsprylar. Närmare bestämt mina tre favoriter. Ni som har lite koll på triathlon kanske har förstått att det är en riktig materialsport. Man ska ha tridräkt, våtdräkt, tempocykel, hjälm, löparskor, pulsklocka för att bara nämna några saker. Så min lista skulle kunna bli lång om jag bara ville. Så hur ska jag kunna välja?

Jag valde helt enkelt tre träningsprylar som är viktiga för mig i min träning just nu.

Pulsklockan
Jag har inte den senaste modellen precis. Men den sitter på armen under många av mina pass. Året om. Jag tar tid, håller koll på fart och puls, mäter distanser, tids- eller distansvarningar under intervaller bland annat. Den är viktig helt enkelt.

Höst 2015 321

 

Trainern
Det har inte blivit riktigt så många pass som jag tänkt. Av olika anledningar. Men trainern måste bli en vän i vinter. Jag måste få starka cykelben inför Jönköping.

Skivstången
Jag satsar mer på styrka i år än tidigare år. Vill ha en stark kropp som håller. Med två små barn hemma finns inte samma tid längre. Träningen måste va effektiv. Så skivstången i carporten är guld värd denna vinter.

Vad har du för favorit?

Läs om Anna som har en annorlunda pryl i sin lista. Hos Annika får ni tips på vinterlöpning.

 

4 reaktion på “Utrustning 3 favoriter 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *