Fullt ös

Hade en tanke med blogginlägg. Orkar inte skriva. Dagen har präglats av fullt ös här hemma. Jag har gjort granola, pepparkakskryddade nötter, pepparkaksdeg och efterrätt till morgondagens middag. Dessutom har jag städat skafferiet, skurat golv, monterat två tavlor, tvättat två maskiner samt klädseln till en lånad babysitter. Jag har använt mina kreativa sidor och gjort lite julplanteringar. Vi får väl se om det blir hiss eller diss från brorsdottern som är florist. Utöver det har jag roddat två barn. Lämna och hämta på fsk, mat, sömn och underhållning. Mamma, mamma, MAMMA!!! Kom mamma!!! Jag har plockat lite, lyssnar på julmusik på radio tills sändningen försvann. Då höll Helga låda för full hals utanför. 

Jag slapp i alla fall laga middag. Och nu är det sovtajm.

Hur har er fredag varit? 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *