6 övningar för ben och säte

Idag är det 3:e december och detta inspirerade mig till ett bra träningspass idag. Efter lämning på förskolan tog jag en kort promenad som uppvärmning och för att lillebror skulle somna. Väl hemma igen körde jag mitt benpass i carporten. Jag körde igenom alla övningar 3 gånger. Sedan gick jag in och lade till 3 extra coreövningar på golvet i vardagsrummet. 3 cirklar såklart. 

  
Mitt benpass består av:

  • Marklyft med skivstång
  • Tåhävningar/vadhävningar 
  • Utfallsgång
  • Höftlyft i brygga
  • Knäböj med skivstång 
  • Knästående benlyft, fotsulan mot taket

Ibland kör jag tre övningar i taget i ett set. Andra gånger alla som ett cirkelpass. 

Just nu kör jag det hemma i carporten. Men nu när jag har skapligt nära till gymmet ska jag köra det där så ofta jag kan.  

Har ni förslag på någon grym övning för ben och/eller rumpa? 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *