Det här med adventskalendrar

Bloggvärlden kryllar av adventskalendrar nu. Bloggare gör reklam för sina nu när det börjar närma sig 1 december. De är utformade på olika sätt, med olika innehåll. Det verkar finnas en för alla helt enkelt. Vissa lottar ut priser. Andra bidrar med utmaningar och övningar.

Jag älskar sådana typer av arrangemang. Det får mig att tagga till lite. Men jag inser att jag inte hinner med alla. Vissa kanske går att kombinera.

Jag har fastnat för Saras jävligt jobbiga julkalender. Den passar mig eftersom den är flexibel. Jag bestämmer själv vad siffran för dagens datum ska representera. Imorgon är det till exempel 1:a december. Då ska jag köra ett spinningpass. Resten har jag inte tänkt ut ännu. Men det kommer. Jag har tänkt blogga om varje lucka. Så kika in här på bloggen om ni vill se hur det går för mig.

Vad ska ni köra för julkalender? Eller har ni kanske en egen på er blogg? Tipsa mig gärna. Jag kan nog tänka mig att haka på någon mer.

Har ni för övrigt tänkt på att clementinerna är riktigt goda just nu!

IMG_5516

4 reaktion på “Det här med adventskalendrar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *