Ett ångestfyllt men rätt avslut

Häromdagen tog jag ett beslut jag gått och funderat på ett tag. Jag slutar instruera spinning på Campushallen. Det har varit ångest och gråa hår under processen att ta beslutet.

Jag lämnar ett grymt gym med ett galet stort utbud precis när det händer häftiga grejer där. Nya cyklar, ny pumputrustning och massa nyheter i gymet. Spännande pass som jag inte hunnit testa på. Så även om jag på ett sätt inte känner mig helt färdig med Campushallen, så vet jag att jag gör helt rätt.

Beslutet har växt fram under lång tid. Redan det halvåret jag körde när V var liten kände jag att det var för mycket planering och logistik för att få det att gå ihop. Dessutom ska Daniel köra SM nästa år och kommer behöva sin planerade träning. Det tar mig en timma enkel resa med buss till Campushallen. Det ligger på andra sidan stan. Det tar sin lilla tid med cykel också. Och bilen vill jag ta så lite som möjligt.

Så jag har tagit detta beslut för familjens skull. Och för min och Daniels tränings skull. Det är ett vettigt beslut. Rätt beslut. Jag vet det.

Vad händer istället då? Om jag har tur kan jag fortsätta instruera även framöver. Men det är inget helt klart ännu. Tids nog ska ni få veta.

Spinning salen

3 reaktion på “Ett ångestfyllt men rätt avslut

  1. Det är trist när man behöver välja bort något som är roligt och givande, men ibland är det ändå tvunget. Förhoppningsvis kommer det att kännas värt det när du/ni får vardagen att gå lättare ihop. Men man kunde ju önskat att man hade kunnat välja bort något tråkigt istället, typ vardagsdisken 😉

    • Alltså vardagsbestyren hinns med. Men just nu är det lite saker utöver det som jag försöker klämma in på tid som egentligen inte finns. Men jag håller på att bearbeta bortprioriteringar nu. Måste det.

  2. Pingback: Frisk | Ida Johansson

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *