Förändringens tid är snart här…

Tankarna snurrar. Fullt med planer och idéer. Det är liksom dags att förnya och förbättra bloggen. Jag har tänkt på det länge, men de senaste veckorna har jag fått motivationen till det. Men det är mycket att fundera på och ibland vet jag inte i vilken ände jag ska börja. Men jag har börjat. Så håll koll ska ni får se framöver om det kanske kan hända något.

Nu behöver jag er hjälp av er med en sak. Vad vill ni läsa? Jag har en hel del på lut, men jag vill ändå veta vad ni vill läsa om. Mer träning? Maten kanske? Vardagspusslet? Kommentera gärna här nedan så har jag det sparat framöver.

Hoppas ni har en bra torsdagskväll. Jag är fortfarande snorig och seg. Blir tidigt i säng idag. Och så hoppas jag på en natt med bra sömn. Drömmer mig tillbaka till sommarens turer med båten i stugan.

Höst 2015 080

 

4 reaktion på “Förändringens tid är snart här…

    • Det är alltid bra med inspiration. Jag kommer aldrig sluta blogga om det jag brinner för. Men som sagt inspiration behöver vi alla ibland.

  1. Jag gillar träning- & vardagspussel-bloggar, förmodligen för att det är det man själv kämpar med, att få ihop alla bitarna i vardagen. Att läsa om hur andra får ihop det där är ofta inspirerande 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *