Status förkylning

Kände mig rätt risig igår. Kilande hals, trött, lätt huvudvärk och allmänt hängig. Boostade med mycket mat, vatten och förhoppning om mycket sömn. Mat och vatten gick ju bra. Kom isäng skapligt och somnade direkt. Men tjugo i tolv var det slut med det. Lilleman i huset sov oroligt och kom bara till ro i famnen. Rejält täppt i näsan. Så det blev en natt sittandes i en fötålj växelvis halvliggandes i soffan. Kanske 3 timmars sömn totalt. Men vad gör man inte för de små.

Tänkte hela tiden att det var kört med förkylningen. Att det skulle bryta ut rejält eftersom sömnen är så viktig för återhämtningen. Men jag hurrar inombords. För visserligen känner jag mig inte helt hundra. Men det är definitivt lite bättre än igår. Jag hoppas det är borta helt imorgon. Jag vaknade vid sex. Trött som en zombie. Bara fokuserad på att klara av det som var tvunget. Köket var ett kaos. Jag såg allt som i en dimma liksom.

Blogg1 006

Men det gick. Storebror kom iväg till dagis och jag fick en timmas sömn på soffan. Efter det har det varit okej. Idag blir det vila. Vilket är tråkigt eftersom det var min tur att åka på NocOut-intervallerna. Det var coopertest idag. Nu får jag vänta två veckor till. Imorgon blir det styrka om jag känner mig piggare. Löpning på fredag igen. Här tas inga risker. Jag ska göra allt i min makt att inte bli rejält förkyld.

Så nu håller vi tummarna för att detta är helt över imorgon. Okej?

 

2 reaktion på “Status förkylning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *