Fullspäckad helg

Helgen som var har varit lite smått galen. Mindre gemensam familjetid än vanligt tyvärr. Däremot har jag fått gjort flera måsten som är bra mycket svårare eller rent av helt omöjliga att få gjorda med två barn i släptåg. Det börjar enklare att göra saker helt utan barn nu när lillebror äter mer vanlig mat någon gång om dagen. Det är skönt att kunna dela på ansvaret för barnen mer igen. Att inte känna sig så stressad. 

I lördags var jag äntligen hos frissan. Det blev både klippning och färg. Jag vet inte om jag har landat helt i färgen ännu. Kanske skulle valt min andra tanke. Men nu blev det så här. I vissa ljus är det snygg i andra är jag mer skeptisk. 

  
När det gäller träningen har den blivit av men inte i den mängd jag hade tänkt. I lördags stod ett trainerpass på schemat. Jag kom igång så sent. Lördag kväll och trött var inte bästa motivationen. Kände mig stressad att komma igång och hittade ingen bra runda på simulatorn. Tänkte ge upp efter nästan 25 minuter. Gick till och med av cykeln. Pratade en halv minut med Daniel. Fick lite mer pepp och körde 10 minuter till. Benen kändes tunga hela tiden. Fick kämpa rejält även på låga växlar. Men det kommer bli bra. Bara att ta nya tag. 

Igår var det löpning. Men först var jag och gjorde lite ärenden som stått på listan ett tag. Skönt att beta av det. Eftersom D har simning på söndagar hade jag en tid att passa. Så tänkta 10 km blev 8,4 och jag klev innanför dörren med ett par minuter till godo. Det var ett skönt pass. Hittade direkt en skön lunk med en perfekt känsla för långpass. Det går inte snabbt men det är helt oviktigt på långpassen. Nu ska jag bara fortsätta öka så att jag är redo för starten av maraprogrammet 7 december. 

Hoppas er helg varit bra! Nu kickar vi igång en ny vecka. 

En reaktion på “Fullspäckad helg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *