Vinterns innomhuscykling planeras

Jag sitter här med en kopp te vid köksbordet. För en gång skull bloggandes framför datorn. Det blir mycket via telefonen nu för tiden. Utanför är det en frisk höstdag och det är ganska skönt att dra på raggsockorna och mysa inne. Jag har ständigt en massa saker som jag behöver göra. Som jag vill göra. Jag har rationaliserat bort en del engagemang som inte längre ger mig så mycket tillbaka.

Men en sak som jag verkligen brinner för är min klubb, IK NocOut.se. Det finns så många underbara eldssjälar i den klubben som ger av sin energi och sin tid för att alla medlemmar ska få möjlighet till grymma, uppstyrda och utmanande träningspass. Styrelsen som roddar det administrativa. Sektionsledare som ser till att verksamheten rullar.

Min del är en liten liten del. Men ack så rolig. Jag har hand om vinterns innomhusspinningpass. Gör schema, bokar lokal, fixar instruktörer, lägger ut anmälningslistor. Just detta sitter jag med här hemma just nu. Har mailat runt och gjort en plan som nu ska fyllas med tider och människor som kan ge av sin dyrbara tid och leda ett gäng träningssugna galningar i en varm och svettig spinninglokal.

Så just nu riktigt rycker det i spinningbenen. Jag längtar efter att köra ett pass. Men under tiden jag varit borta har vi fått nytt program för musiken och nya cyklar. Så jag måste sätta mig in i det innan jag är redo att leda en klass på gymmet. Hoppas det blir av snart bara. För jag läääängtar!

Om ni får önska en låt att köra vinterns spinning till. Vilken skulle det vara? Hjälp mig med tips här i kommentarerna!

IMG_5129

3 reaktion på “Vinterns innomhuscykling planeras

  1. Remix-versionen av Zombie, The Cranberries! Har hittat flera varianter på Spotify, men inte ”rätt”. Mia G vet vilken det är jag menar, hon har säkert tips om vart den kan hittas. Herregud vad jag vill köra skiten ur själv när den kommer på! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *