Ingen vidare dag säger kroppen

Den här första veckan på schemat har gått rätt bra. Jag har fått till de flesta passen även om en del blev förflyttade. Jag har heller inte fått till något simpass, men det har inte heller riktigt någon bra placering i schemat än. Men vi har en liten plan för det.

Dock blev det inte världens bästa avslut. Jag fick inte till löppasset idag. Daniel har en sak att avsluta så han var upptagen hela dagen. Sedan skulle han simma och springa. Han fick avstå träning igår för att jag skulle hinna. Idag var det min tur. 

Dessutom har jag haft huvudvärk hela dagen. Spänningshuvudvärk som strålar nedåt. Jag misstänker att det är kroppens reaktion på trainerpasset igår. Jag har inte suttit på racern sedan Kalmar förra året. Så det är nästan som träningsvärk. Jag har kännt mig lite sjuk idag nästan. Trött och hängig. Så jag tog en extra vilodag helt enkelt.  

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *