Uppdatering av trainer

I fredags uppdaterade vi oss på trainerfronten här hemma. Den förra behövde uppdateras då den skramlade och lät. Den nya ska vara tystare så vi kanske till och men kan köra med sovande barn i rummet bredvid. 

Jag behöver starka ben inför Jönköping. Det är en backig bana. Så i vinter kommer till och jag med cykelträna på trainer. Det ska bli spännande. Tro det eller ej. Men jag har faktiskt aldrig gjort det. Jag har ju haft spinningen. 

Med denna kommer jag bli stark säger Daniel. Haha. Tror ni man måste trampa också? Eller räcker det med att jag sitter på den och kollar film på datorn? Hur som helst planerar jag delta i Wattkampen i år. Det kan bli intressant. 

Jaja denna vecka är det dags att komma igång på allvar. Mer om det imorgon. Sussa sött. Nu ska jag sova. 

  

En reaktion på “Uppdatering av trainer

  1. Haha, tror absolut det räcker med att sitta på den och titta på film. Trampa känns överflödigt!! 😀 Du kommer bli grymt stark! Hade så stor nytta av min vinterträning inne. Det bästa med trainer hemma är ju att passen tenderar att bli av oftare än om man ”bara” satsar på spinningpassen, så smidigt och tidseffektivt att bara dra på sig tridräkten och skorna och gå upp. Men sen är det ju så sjukt roligt med gruppassen också, så jag varvade hemmaträningen och spinning. Go, go, go!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *