Perfekt Idatid

Den ena dagen efter den andra avverkas med livspusslet i fokus. Barnen ska ha sitt. Hemmet ska ha sitt. Maten ska lagas. Träningen ska betas av. Sambon och jag vill ha lite tid. Allt hinns helt enkelt inte med. Jag får prioritera varje dag. 

Förra veckan fick lite projekt hemma stå i fokus förutom familj, mat och städning. Likaså början på denna vecka. Onsdag och torsdag tappade jag energin lite. Kanske berodde det på vädret. Seg kände jag mig. Orkade inte ta mig för mycket. Lite höstdepp. Kände mig otillräcklig. 

Men imorse sken solen. Fantastisk höstdag. Så jag lämnade storebror på förskolan och tog en timmas promenad med lillebror. Sedan lite styrka hemma. Planterade lite blommor. Damsugaren åkte fram. Storebror hoppade över sömnen på dagen. Medan jag och lillebror åkte och handlade lite snabbt skruvade storebror och D säng. Inatt sover han i stora sängen för första gången. Spjälsängen tar lillebror över till veckan. Stora killen. 

Sedan slog han till. Sambon, älsklingen och den perfekte!!! Helt plötsligt hade han tappat upp ett väldoftande bad åt mig efter att båda barnen somnat. Levande ljus, choklad, vindruvor och blommor. En halvtimmas njutning med en bok. Helt fantastiskt. Bilder? Nej telefonen lämnades en trappa ner. Skönt att inte vara konstant online. Att stänga ute omvärlden. Bara vara. Hämta energi. Nu känner jag mig… GLAD!!! Trött men GLAD!!! Avslappnad. Som jag älskar denna man. Bättre kan man inte ha det!!!

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *