Status löpning

Jag har inte skrivit något om min löpning på ett tag nu. Det var fullt upp runt Kalmar och innan dess var jag osäker på status.

Det flöt på bra med löpningen. Jag tog det försiktigt. I intervaller som jag ökade på lite i taget. Så var jag ute på en långpromenad med barnvagnen. Och löppasset efter det fick jag känningar i knäna. Det kändes inte som om det var något skadat, mer som det gör när det ömmar lite efter ett riktigt långpass. Ömt när man går i trappor. Jag vilade en vecka och testade igen och då var det borta. Förmodligen sade knäna ifrån och behövde extra vila. Sedan dess har jag inte känt av något alls. Det går bra med löpningen, förutom att jag har haft lite konstiga känningar i halsen och snuva senaste veckan. Så jag har avstått träning. Bara lite core/balansövningar hemma. Jag har liksom inte bråttom med något. Jag ska bygga långsamt. Hålla mig hel och frisk. Och njuta av att kunna träna.

Jag har kommit så långt att jag nu springer ett varv i spåret i sträck. Det går inte jättesnabbt men det känns toppen. Jag har en bit kvar till farter jag är nöjd med. Men det är bara att hålla i så kommer de av sig självt.

Man kan inte annat än älska löpning!!!

IMG_5220

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *