Kalmarmagi

Vi har landat i Kalmar. Tidigare idag svängde vi återigen in på Ängöleden för att tillbringa en helg i full triathlonanda. Jag har idag träffat härliga Maria och hennes härliga familj. Vi har aldrig träffats förut och fått kontakt via sociala medier. Vissa klickar man med direkt. Andra inte. Det här var ett positivt möte!!!

Hela Kalmar andas triathlon. Alla pratar Ironman. Magin finns mitt ibland oss. Man ser klubbkläder, Ironmanryggsäckar och armband överallt. Människor joggar, cyklar och simmar. Det liksom bubblar av förväntan och nervositet. Men än är det två dagar kvar. Idag hämtar de flesta ut sitt startkit och går på preracemötet. 

Jag och Daniel går här och avundas alla. Vi vill också. Båda två. Det liksom suger i IM-tarmen. Jag vill bara beställa en cool tempocykel och anmäla mig till nästa år när vi kommer hem. Nästan. Jag vet vilken tid det tar. Tid från familj och barn. Jag är inte beredd att lägga ner den tiden nu när de är så små. Men jag vill ändå. Tänk om någon kunde se till att jag hade detta som mitt jobb 🙂

Men ändå kan jag inte annat är känna pirret i magen och veta att ikväll i växlingsområdet är det lugnet före stormen… 

   

  

En reaktion på “Kalmarmagi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *