Inspiration 

I början på veckan var vi och hälsade på våra vänner Lotta, Fredrik och lilla Otto i deras stuga ute i Sankt Annas skärgård. En liten idyll dryga timmen härifrån. Vädret var inte perfekt men vi var ute med barnen ändå. Vi åt fantastisk mat och färska bär. 

  
Igår kväll var vi hos Lotta och Mattias på middag. Lotta och Fredrik var också där eftersom Lotta och Lotta ska köra Training day inför Kalmar IM med klubben. Båda står på startlinjen om två veckor. Kan ni gissa vad vi diskuterar när vi ses? 🙂

Man kan inte annat än inspireras av dessa två vältränade och urstarka kvinnor och småbarnsmammor som lyckas få ihop familjeliv och träning på ett grymt sätt. Det ger sådan motivation. Jag taggar till direkt. Vilken form de är i!!! Jag kommer heja mig hes på dem i Kalmar. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om dem. Och efter Kalmar kommer jag nog göra det också. Lotta skrev ett ofattbart inlägg härom veckan. Vet inte riktigt vad jag gjort för att förtjäna detta. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *