Hemmaträning

Hemmaträning kommer vara nyckeln till framgång för mig under hösten. Det är så jag ska komma i form igen. Styrketräning på hemmaplan. Då kan jag träna när V är på förskolan. Eller när barnen sover. På kvällarna. Eller varför inte utomhus när V leker. Det kommer absolut finnas möjlighet någon gång under dagen. 

Idag till exempel. Ett av våra projekt under denna vädermässigt dåliga sommar har varit att få ordning på förråd och carport. Daniel har jobbat på bra. Jag har roddat barn och hem. Idag var det dags att röja undan och köra iväg skräp. Så när Daniel åkte iväg, storebror lekte och lillebror sov körde jag ben i carporten. När D kom hem körde jag core inne. Jag ska bli starkare än någonsin under denna höst. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *