Hemmasemester

Vi har en semester till stor del på hemmaplan. Lugnt, smidigt och flexibelt med två små barn. Vi försöker hitta på saker häromkring för storebrors skull. Det har blivit ett besök på busfabriken, Estelles sagostig vid Tåkern, ett besök hos mormor och morfar vid husvagnen, titta på båtar i Berg samt bus med kusinerna. Vi försöker också klara av en del projekt på hemmaplan. Med två småttingar kan man dock i princip bara räkna med att en av oss får något gjort. Den andra tar hand om barn och hemmet. Men det är bättre än inget. De projekt vi har är mest D som styr med just nu. Så jag roddar småpojkarna och andra vardagsbestyr. 

Idag har vi bara varit hemma. Vädret sade regn idag så vi planerade inte in något annat. Och summeringen av dagen är inte helt fel. 

Huset doftar rent av såpa. Storkok med pastagratäng på glutenfri pasta till lunch som minst räcker imorgon också. Mindre tid i köket imorgon med andra ord. Arbetsbänk till förrådet inhandlat och snart ihopskruvad av D. Jag älskar ordning så det ska bli skönt. Skräp slängt (också D). Som grädde på moset kom ett paket på posten idag. Mina nya löparskor. De är värda ett eget inlägg senare när de är testade. En ny modell för mig eftersom mina andra favoriter inte finns kvar. Asics Hyper Speed ligger nu i en kartong och väntar på första rundan. 

Dock ingen träning än. Och städningen av övervåningen är kvar till en annan dag. 

   
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *