Med blickarna framåt

Som småbarnsfamilj med två tränande föräldrar får man planera. I god tid. Och man får kompromissa. Vi kan inte båda planera in en tävling samma dag utan barnvakt. Vi har redan börjat tänka på nästa år. Vad vill vi göra? Hur ska vi lägga upp det? För tre år sedan hade vi inte två små prinsar att ta hänsyn till. Enklare men inte lika underbart. 

Jag ska ha fokus på löpning nästa år. Och mycket styrka under vintern. Bygga upp och stärka kroppen. Hitta tillbaka till en stark kropp som är rörlig och orkar med. Nyckeln till framgång för min del kommer vara löpning, styrketräning hemma och matplanering. 

Vi har allt lite tankar och planer. Vi suger på karamellen lite. Funderar på vad som funkar. Vad det finns tid och pengar till. Nyfikna? Det får ni vara ett tag till. Om det blir vad det lutar åt blir det ett ordentligt vardagspussel i vinter. Planering med barn, träning, mat och lite socialt liv. Hur mycket mer vi hinner med får vi se. Men jag gillar det. Ser redan fram emot det. 

Har ni några förslag? Vad bör vi inte missa nästa år? Någon tävling eller annat som kommer bli grym?

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *