Familjetid

Igår kom vi hem från stugan igen. Det blev ett par dagar ledigt från bloggen. Bara vara och njuta av tillvaron. Men nu är jag tillbaka.

Imorse ekade kylen tom. Det var ingen snäll människa som fyllt den åt oss. Så efter frukost åkte hela familjen och handlade. Vi fyllde kylskåpet med grönsaker, frukt, kött, mjölk, yoghurt och andra nyttigheter. Sockret fick stanna kvar i affären. Väl hemma slängde D ihop bönpasta med grym köttfärssås. 

Vi har som mål att vi ska hitta på något varje dag på semestern. Utnyttja den lediga tid vi har tillsammans. Men ändå inte stressa fram det. Men vår lille V är en nyfiken lite kille fylld av energi. Så för hans skull försöker vi. Det räcker med en promenad i skogen eller så. 

Idag begav sig därför hela familjen till det nya utegymmet i Tallbodaspåret. Jag gick dit med vagnen och D sprang. Vi körde lite styrka sedan tog vi oss hem på samma sätt. Vi fick träna och V fick komma ut. Lillebror sov i vagnen och hade det bra. 

Det är en dem bra med utegymmet. Men det finns en del att önska. Jag skriver mer om det när jag använt det mer. 

   
     

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *