Älskade träning 

Jag älskar verkligen träningen. Mängden och sorten har varierat under olika perioder av mitt liv. Men sedan sju års ålder har jag aldrig levt utan den. 

Just nu är mitt fokus att stärka, bygga upp och komma tillbaka efter förlossningen. Jag försöker vara snäll mot kroppen samtidigt som jag behöver ge den vad den behöver. Fokus hittills har varit styrka och bäckenbotten. Nu har jag lagt till en del övningar för benen. För att snygga till och stärka upp. För att förebygga skador som kan komma i samband med löpningen. 

Jag har också lagt till mer balansövningar. För att aktivera de inre magmusklerna. För att träna min core på rätt sätt från början. Här i stugan har jag hittills verkligen fått möjlighet att starta dagen med träning. Tack vare sambo och svärföräldrar som tar hand om barnen. Så idag blev det just rörlighet och balans. Inget jobbigt pass pulsmässigt. Men välbehövligt och skönt.  Så här ser min träningsmiljö ut de här dagarna. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *