Sommaren är väl här nu?

Nu måste väl ändå sommaren vara här på riktigt. Jag menar med varmare temperaturer och soliga dagar. Löppass i gassande sol och ljumma kvällar i shorts. Ett glas rosé i kvällssolen på framsidan. Barn som skrattar och leker i vattenspridaren. Jordgubbar med mjölk till frukost på altanen. Glass, grill och jordgubbstårta. Och inte minst semester i stugan. 

Vi kom hit igår efter flera timmar i bil. Gick hur bra som helst. Inget gnäll från något av barnen så länge de var mätta och bilen rullade. Nu har vi lugn och ro framför oss. Lata dagar utan måsten med lek och bus. Det enda måstet utom att ta hand om mina tre pojkar är att hjälpa till med mat och disk. Men till och med det är rogivande och avkopplande med denna utsikt. 

  

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *