Midsommar 

Träning är en viktig del av mitt liv. Jag är överlycklig för att jag kunnat börja den långa och långsamma vägen tillbaka. Men träningen är inte allt. Även om jag prioriterar den och planerar in den i mitt schema har jag inga problem att avstå den om det behövs. 

Så nu ligger jag två dagar efter. Igår hann jag inte på grund av massa fix. Planen var att ta ikapp det med både promenad och styrka idag. Det gick inte alls. Flera bidragande orsaker gjorde att det inte fanns tid. Daniel fick förtur på träning eftersom han efter en vinter med sjukdomar och strul nu försöker komma i så bra form som möjligt inför Amfibiemannen. Sedan skulle dagens lunch och tårta förberedas. Jossas klänning läggas upp. Och båda barnen skulle matas och fixas iordning. Det innebar att jag inte ens hann duscha eller byta om innan jag gick över till L&M för midsommarlunch. En dryg halvtimma för sent. Men lunchen var god i alla fall. Och trots att Lotta skriver att vi fixade nästan allt är det absolut inte sant. Vi kom till dukat bord på lunchen och gjorde ingenting efteråt. 

Sedan sov alla mina tre pojkar samtidigt en stund och jag hade en stund för mig själv. Då hann jag duscha och sminka mig innan den minsta vaknade för mat. Efter det begav vi oss ut i regnet för lite midsommarfirande. Vi dansade runt midsommarstången och de små plaskade i vattenpölarna. 

  
Tack vare att våra barn gav oss nästan en hel natts sömn så orkade vi hålla ut längre än vanligt kväll. Så jag tackar alla inblandade, min fina familj och världens grymmaste vänner för härligt häng ännu en midsommar. Nu ska jag sova! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *